“Better Bread” nosaukuma noslēpums

Tā ir mūsu dzīves filozofija un kaislība. Atbalstot veselīgu uzturu un dzīvesveidu, mūsu galvenā prioritāte ir nodrošināt augstākās kvalitātes produktus no rūpīgi izvēlētām sastāvadaļām līdz gala produktam. Mēs pieturamies pie FODMAP principiem un domājam arī par tiem, kuri izvēlas ikdienā nelietot dzīvnieku izcelsmes olbatumvielas. “Better Bread” nosaka jaunu standartu bezglutēna maizei un maizes izstrādājumiem, rūpīgi attīstot receptes, kas nesatur ķīmiskās piedevas un garšas pastiprinātājus. Mūsu maiznieki sāk rītu agri, jau ap plkst. 4:00, lai iepriecinātu jūs ar svaigu maizīti un citiem izstrādājumiem. Mūsu filozofija balstās uz atklātību un pārredzamību, tāpēc mums ir svarīgi uzklausīt mūsu klientu vēlmes, tiecoties pēc pašizaugsmes.

Sergejs un Aļona

Mēs atvērām “Better Bread”, lai dalītos ar jums mūsu aizrautībā par veselīgu uzturu. Apvienojot savu pieredzi līdzšinējā biznesa pieredzē loģistikā un dizainā, mums izdevās radīt zīmolu, kāds tas ir šodien. Aļona ir absolvējusi prestižo “Leiths Cooking School” Londonā, savukārt Sergejs ir pabeidzis kursus “Specialty Coffee Academy” un ieguvis vidējā līmeņa baristas diplomu, turpinot paplašināt savas zināšanas specialty kafijas jomā. Sirsnīgi aicinām jūs ciemos pie mums un pašiem izbaudīt “Better Bread” piedāvājuma klāstu!

Ierauga spēks

Ieraugs ir pazīstams jau vairāk nekā 1000 gadus, un tas ir sastopams tādos produktos kā jogurts, krējums un kefīrs. Sākotnēji maize tika cepta no fermentētiem miltiem un ūdenis, nevis ierauga. Mēs nolēmām atgriesties pie tradīcijām un izmantojam ieraugu kopš “Better Bread” pirmās dienas. Ierauga maize ir bagātīgs uztuvērtību avots un ilgstoši saglabājas svaiga. Tāpat mēs izmantojam tikai bioloģiskos miltus, lai padarītu produktus barojošākus un pastiprinātu to garšu. Mūsu ieraugā iekļaujam kvinojas miltus augstā proteīna satura dēļ, kā arī griķu un kukurūzas miltus.

Roka uz pulsa

Tā pat kā rūpējamies par kvalitatīvām sastāvdaļām, mums ir svarīgi būt klāt katrā maizes pagatavošanas procesa solī. Ik dienu barojam un apčubinam mūsu dabīgo ieraugu. Ar izteiktu cieņu un lielu mīlestību pret maizi, to formējam un veidojam kukulīšus, kas visu nakti fermentējas, lai jau no rīta tos varētu likt krāsnī. Un tad tie vēl nedaudz silti var doties Jums līdzi uz mājām, lai ieņemtu goda vietu uz brokastu galda, blakus sviesta traukam!